Πετυχημένη ήταν η συμμετοχή των αθλητών της Ολυμπιάδας Ιωαννίνων στο Χειμερινό Πρωτάθλημα. Ο Ναπολέων Μόσχος κατέκτησε ένα χρυσό στα 50 μ. ελεύθερο, ένα ασημένιο στα 100 ελεύθερο και ένα χάλκινο στο πανελλήνιο περιφερειακό Πρωτάθλημα 25ρας πισίνας. Στους αγώνες συμμετοχή είχε και η Μαρία Μαργαριτοπούλου στα 50,100και 200 πρόσθιο με ατομικά ρεκόρ. Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Καραμπίνα Φίλιππο για τις επιτυχίες.
Έντεκα μετάλλια του ΠΑΣ στο παμπαίδων και παγκορασίδων
Με 11 μετάλλια επέστρεψε από το χειμερινό πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συμμετείχε με 8 αθλητές-τριες. Ο απολογισμός για τα “κυανόλευκα” σκουφάκια ήταν 5 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα.
Ο Δημήτρης Μπαλτάς (Παμπαίδων Α’)πήρε δυο χρυσά 800-1500 στο ελεύθερο και ένα αργυρό 400 ελεύθερο. Ο Κωνσταντίνος Μούλιας (Παμπαίδων Β’) κατέκτησε τρία χρυσά στα 50-100-200 πρόσθιο. Η Μαρία Μαλάμου (Παγκορασίδων Α’) πήρε δυο αργυρά στα 100-200 μ. πεταλούδα και τέταρτη θέση στο ίδιο αγώνισμα. Ο Άγγελος Καμπέρης στο Παμπαίδων Β’ πήρε ένα χάλκινο στα 400 Μ.Α, ένα χάλκινο στα 200 μ. πεταλούδα και 5η θέση (100 πεταλούδα). Η Νεφέλη Θεοδώρου (Παγκορασίδων Α’) κατέκτησε ένα χάλκινο στα 200 ελεύθερο, την 8η θέση στα 100 ελεύθερο και την 4η θέση στα 400 ελεύθερο. Διακρίσεις πέτυχαν και οι Δημήτρης Γκότσης, Παύλος Τράκης και Αποστόλης Κουτσαμάνης. Επίσης, ο ΠΑΣ κατέκτησε την 8η και την 9η θέση σε σκυταλοδρομίες.