Mέχρι τις 20 Ιουνίου παρατείνεται η έκθεση του Βασιλείου Κοντογιάννη με τίτλο «Η Ελλάδα μέσα από τα πρωτοσέλιδα των ευρωπαϊκών εφημερίδων» η οποία παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη.
Στην έκθεση παρουσιάζονται περίπου 70 πρωτοσέλιδα ευρωπαϊκών εφημερίδων, τα οποία καταγράφουν κομβικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας μέσα από το βλέμμα του διεθνούς Τύπου.
Η συλλογή του Βασιλείου Κοντογιάννη αποτελεί πολύτιμη ιστορική μαρτυρία και δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν πώς μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες κατέγραψαν και σχολίασαν τα γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα.
Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό σύμφωνα με το εξής ωράριο λειτουργίας της Πινακοθήκης: Δευτέρα έως Πέμπτη, 08:00-15:00. Παρασκευή, 08:00-21:00. Κυριακή, 10:00-13:00 & 18:00-21:00. Σάββατο κλειστά.