Μια όμορφη κινηματογραφική βραδιά επεφύλασσε η πρεμιέρα του 10ου Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά Τζουμέρκων για τους Πετροβουνιώτες αλλά και τους θεατές που ήρθαν ακόμα και από τα Γιάννενα για την προβολή.
Η ταινία κέρδισε και ταυτόχρονα συγκίνησε το κοινό. Εξαιρετικές οι κωμικές ανάπαυλες και ειδικά η ερμηνεία της Γιουν Γιου-Τζανγκ ως γιαγιάς η οποία ξεχώρισε για την αυθεντικότητα και την συναισθηματική της δύναμη. Το αμερικανικό όνειρο ήταν και παραμένει δύσκολο και παρουσιάστηκε με έναν μοναδικό τρόπο, γεμάτο συναισθήματα από τον αμερικανοκορεάτη σκηνοθέτη Λι Άιζακ Τσάνγκ.
«Το θερινό σινεμά στα Τζουμέρκα έδειξε πως εύκολα γίνεται και…χειμερινό, για αυτό στην επόμενη προβολή μαζί σας και μπουφανάκι πέρα από ζακέτα», προαναγγέλει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προσηλιωτών.