Να δώσει τον παραλίμνιο δρόμο στους πεζούς κάθε Κυριακή – και δυο Σάββατα – μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αποφάσισε ο Δήμος Ιωαννιτών.
Έτσι, από αύριο, Κυριακή (από 7 π.μ. έως 9 μ.μ.) και όλες τις Κυριακές έως και τις 28 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος σκιερός περίπατος θα είναι διαθέσιμος και προσβάσιμος για όλους, πεζούς και ποδηλάτες, δίνοντας χώρο για ελεύθερες δραστηριότητες, υπαίθρια άθληση και στιγμές σύνδεσης με τη φύση, τη λίμνη και το ιστορικό περιβάλλον.
Επιπρόσθετα, το Σαββατοκύριακο 13 - 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και το τελευταίο για αυτήν την περίοδο Πικνίκ του Δήμου, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά και συνδεδεμένο με την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας ως δράση προώθησης του βαδίσματος και της μικροκινητικότητας.