Mε μια απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, ολοκληρώνεται σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα η προετοιμασία για το αυριανό (5 μ.μ.) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.
Η ομάδα του Νίκου Κούστα θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων της στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και με την παρότρυνση του δωδέκατου παίκτη θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη στη φετινή Super League 2.
Σημαντική απώλεια στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε που έπαθε τελικά θλάση δεύτερου βαθμού στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία. Ο προπονητής του ΠΑΣ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τερματοφύλακα Άντζελο Σίνα και του Βασίλη Παυλίδη.
Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση
Ανακοινώθηκαν τα δύο ματς που θα δείξει το Action 24 κι ένα το Athletico.gr, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ Β.
Τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν είναι τα εξής: Αύριο, 2 μ.μ. Πανιώνιος- Παναργειακός (Αction 24). Μεθαύριο, 2 μ.μ. Αναγέννηση Καρδίτσας- Νίκη Βόλου (Αction 24), Καμπανιακός-Ηρακλής (Athletico.gr).