Δυο εντός έδρας παιχνίδια για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα, στις 12.30 μ.μ. η Κ17 θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό και στις 3 μ.μ. η Κ19 φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου.
Η Κ19 θα ανοίξει την αυλαία του Β’ γύρου του πρωταθλήματος Νέων και θα συνεχίσει τη μεγάλη μάχη για την κατάκτησης μίας εκ των δύο θέσεων που δίνουν πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος. Στόχος για την ομάδα του Αλέκου Τάτση είναι η νίκη και η διατήρηση της 2ης θέσης της βαθμολογίας.
Διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Βασιλόπουλος και βοηθοί του οι Ιωάννης Χαριζόπουλος και Αναστάσιος Παπαθεοδώρου, όλοι της ΕΠΣ Γρεβενών.
Για το πρωτάθλημα Κ17 και την τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου, ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, σ’ ένα ντέρμπι με φόντο τις δύο πρώτες θέσεις. Η διαιτητική τριάδα θα είναι η ίδια με την Κ19.