Στην τελική ευθεία μπήκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή (3 μ.μ.) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα για την 15η αγωνιστική της Super League, στον τελευταίο αγώνα του 2025 για τους Ηπειρώτες.
Μίκρυνε σημαντικά το ρόστερ μετά την αποχώρηση 5 ποδοσφαιριστών κι αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις μετά το ματς του Σαββάτου.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κλείσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2025 με μια πολύ δύσκολη αποστολή και ένα ντέρμπι παραμονής με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Ηπείρου έχει μείνει... άποντη και χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό μακριά από τα Γιάννενα, όμως αν θέλει να έχει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής στα Play Out πρέπει αυτό να σταματήσει αύριο.
Ο Γιάννης Γκούμας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και για τον λόγο αυτό μίλησαν επανειλλημένως στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, χτες έγινε και ανάλυση με βίντεο για τον τρόπο παιχνιδιού του Καμπανιακού και τα σημεία που χρειάζονται προσοχή. Στη συνέχεια, οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι με αγωνιστικά παιχνίδια, αλλά και εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων.
Το ευχάριστο για τον Γκούμα είναι ότι επιστρέφει ο Μπουλλάρι, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 4 τέρματα, αλλά και ο Δόσης που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής για κίτρινες κάρτες.
Ενίσχυση μέσω Partner Card
Ακόμα δύο εταιρίες προστέθηκαν χτες στο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω του Partner Card. Ο λόγος για την εταιρία PRO POWER που αγόρασε Gold κάρτα, αλλά και την πιτσαρία Serafino του ΠΑΣολέ Φώτη Μούσια.
Εν τω μεταξύ, με σχετική του ανάρτηση ο Νίκος Σιόντης προανήγγειλε το νέο αυτοκόλλητο «Στηρίζω ΠΑΣ» θα βρίσκεται από την προσεχή Δευτέρα σε κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα Partner Card του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι κάτοχοι Κάρτας Φιλάθλου του ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούν να το σκανάρουν και να επωφελούνται με άμεσες εκπτώσεις, παροχές και προσφορές ενόψει Χριστουγέννων.