ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Φορτσάρει» για το «Βικελίδης» ο ΠΑΣ

1 Απρ 2022 • 08:40
«Φορτσάρει» για το «Βικελίδης» ο ΠΑΣ

• Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα το πρωί (11:00) επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής (5 μ.μ.) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν σήμερα και αύριο στην τακτική και στο πως θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Χερμάν Μπούργος η οποία θέλει να πάρει και μια «εκδίκηση» για τις δύο ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη έχει ένα ερωτηματικό και αυτό είναι η συμμετοχή του Μαντσίνι ο οποίος ναι μεν μπήκε στις προπονήσεις αλλά τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν είναι στη διάθεση του Μπούργος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Οριστικά απών ο Πίρσμαν
Τελικά χωρίς το Μάρβιν Πίρσμαν θα παραταχτεί στο Κυριακάτικο ματς με τον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βέλγος αριστερός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ άγνωστη είναι και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μιας και πρόκειται για έναν πολύ «πονηρό» τραυματισμό.

Προς Ζανκτ Πάουλι ο Σάλιακας
Ένα από τα συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι είναι αυτό του δεξιού οπισθοφύλακα Μανώλη Σάλιακα και παρότι του έχει γίνει ήδη πρόταση από τον Γιώργο Χριστοβασίλη για να παραμείνει στην ομάδα δεν την έχει κάνει δεκτή. Ήδη εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού ωστόσο ο Σάλιακας φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και στη Ζανκτ Πάουλι που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και βρίσκεται κοντά στην άνοδο της στη Μπουντεσλίγκα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως πρωταρχικό του στόχο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού ωστόσο θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από δεύτερη ομάδα της Γερμανίας και για αυτό μέχρι να μπουν οι υπογραφές παίζουν όλα τα σενάρια. Χθες ήταν η καταληκτική ημερομηνία ώστε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τακτοποιημένες τις οφειλές της και να καταθέσει τον φάκελο στην ΕΕΑ προκειμένου να πάρει την άδεια για τη συμμετοχή της στον νέο πρωτάθλημα. Από την ΠΑΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και ούτε φέτος θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ώστε να πάρει την άδεια ο ΠΑΣ.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.